Google+
  • facebook
  • google
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • mail

Instruktører

Daglig leder av Hode Over Vann AS hansen-protection-seaswim-work-suit_1Lars Fossum er godkjent instruktør i elvepadling av Norges Padleforbund og

internasjonalt godkjent instruktør i Elveredning og overflateredning av det internasjonale selskapet IRIA (International Rescue Instructor Alliance).

Lars har vært aktiv som elvepadler siden 1977, han har vært på landslaget i elvepadling i mange år og har flere Norgesmesterskap bak seg. Lars har vært raftingguide i Sjoa siden 1988. Til daglig jobber Lars som brannmann i Oslo Brann og redningsetat med ansvar for opplæring av redningsdykkere i elveredning. Han har over 21 års erfaring som redningsdykker i Oslo Brann- og Redningsetat.

janegilJan Egil Greenwood er instruktør i elvepadling, overflateredning og elveredning. Jan Egil har padlet elvekajakk siden 1998 og vært instruktør for aktivitetsskolen sommer som vinter. Han har en ettårig utdannelse som sport og aktivitetsleder. TIl daglig jobber han som underbrannmester i Oslo Brann- og Redningsetat, hvor han også har over 10 års erfaring som redningsdykker. Han er også godkjent instruktør i IRIA systemet.

marcusMarcus Andersen er instruktør på våre kurs. Han er også ofte å se som rafting guid i Sjoa eller som brannmann i Oslo Brann- og Redningsetat hvor han har sin faste jobb. Hans erfaring fra Rafting og elvepadling kommer godt med når han skal undervise i elva.

Mathias Fossum «Fossemannen» er instruktør på teknikerkursene i elvepadling.

Mathias Fossum

Mathias Fossum

Mathias startet med padling som 12 åring, godt påvirket av familien. Han har vært verden rundt og representert Norge i

internasjonale sammenhenger og har padlet det meste av spennende elver. Mathias er «Fossemannen» kjent fra mange rå padlefilmer, en av Norges desidert beste elvepadlere.

Instruktør nybegynnerkurs elvepadling

Rune Kalvik

Rune Kalvik er instruktør på våre nybegynnerkurs i elvepadling. Rune tok NPF’s aktivitetsutdanning i elvepadling i

2004. Han har vært en meget aktiv elvepadler siden den gang. En dyktig instruktør som har masse å lære bort. Rune er trygg og sikker og får udelt positive tilbakemeldinger

«Jeg vil bare formidle at dette var en stor opplevelse for oss og jeg må berømme de to instruktørene for seriøsitet, trygghet og kameratslighet.Tidlig i kurset ble det meget klart for meg at vi var i gode hender og at dette ikke er noe cowboy-miljø. Kurset var krevende med bratt læringskurve og vi ble hele tiden utfordret på å flytte grenser samtidig som det var klart for alle at det er ingen skam å si stopp. Jeg har fått fornyet respekt for strømmende vann og for sporten deres.Jeg ønsker at du bringer videre til Morten og Rune at de gjorde en kjempejobb for at denne far/sønn- happeningen ble en opptur for oss.Mange takk for oss – dere vil bli anbefalt.»
Torbjørn Tangen